Energie besparen nu en in de toekomst

Zet 27 juni alvast in uw agenda. Dan is het weer tijd voor het EZK Energie event: Energie besparen nu en in de toekomst. 

U ontdekt hier de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van energiebesparing. Van minister Rob Jetten hoort u over de laatste stand van het nieuwe Nationale Programma Energiebesparing (NPEB) en waarom energiebesparing zo belangrijk is. Ontmoet uw vakgenoten en doe nieuwe inzichten op.
 

Voor wie

Het event is voor de ondernemer, de adviseur en de installateur die actief is op het gebied van energie. Voor alle leden uit branche- en bedrijfsverenigingen. Voor de ambtenaar werkzaam bij medeoverheden en het Rijk.
 

Programma en sprekers

Binnenkort maken we het programma bekend.

 

Win de EZK Energie award

Wint uw bedrijf dit jaar de EZK Energie Award en het prijsgeld van € 15.000 belastingvrij? Dan staat u dit jaar op het podium bij het EZK Energie event. Schrijf uw onderneming in als u flink heeft verduurzaamd. Dit jaar reikt de jury de prijs uit in 2 categorieën: grote bedrijven (vanaf 50 fte) en midden- en klein bedrijf (tot 50 fte). 

Inschrijven kan tot en met donderdag 11 april 17.00 uur. Wilt u meer informatie of uw bedrijf aanmelden? Kijk op EZK Energie Award.

Locatie

Het evenement vindt plaats op evenementen locatie Gooiland in Hilversum.

Gooiland Events
Emmastraat 2
1211 NG Hilversum


Contact
Heeft u vragen? Neem dan contact op met evenementen@rvo.nl

Laat hier uw gegevens achter, we informeren u dan zodra de registratie opent.

 

In opdracht van:

Ministerie van Economische Zaken en Klimaat